Esküvő tanácsok II. rész

Előző cikkünk folytatása, bemutatunk még néhány tanácsot, amiket mindenképpen érdemes észben tartanod esküvőd szervezésekor.

Esküvő tanácsok II. rész

Terv

Az esküvőszervezési folyamat lépései egymásra épülnek. Készíts egy tervet előre, amit aztán követni fogsz. A lényeg, hogy ne fogadj fel segítséget, amíg pl. nincs meg a hely, ne foglald le a helyet, amíg nincs meg a végleges dátum stb. Ha ezeket betartod, akkor nem lesz problémád abból, hogy át kell valami hiba miatt tervezni az egész esküvőt.

Írott kommunikáció

Nem elég mindent lebeszélni szóban, törekedj arra, hogy mindenről írásos megerősítést is kapsz. Ez azért fontos, hogy a későbbiekben, amikor problémák, nézeteltérések alakulnak ki abból, hogy valaki másképp értelmez dolgokat, bizonyítani tudd, hogy mi lett megbeszélve.

Meghívók

A meghívók elkészítése és kiküldése nem egyszerű folyamat, szentelj rá elég időt és figyelmet. Olyan meghívót szeretnél, ami később visszaemlékezve is jó minőségűnek tekinthető. Emellett a kiküldéseket, kiszállításokat időben el kell kezdeni, hogy a vendégeknek legyen idejük felkészülni a nagy napra.