A reptéri transzfer bemutatása

Ha nem rendelkezünk saját autóval, akkor valahogy utazáskor el kell jutni a reptérre. Erre az egyik lehetőség a reptéri transzfer szolgáltatás. Ezt fogjuk bejegyzésünkben bemutatni.

Reptéri transzfer

Ennek lényege, hogy a transzfer cég saját autóval szállít el minket a reptérre. Előre kell lefoglalni, és a szolgáltatást nyújtó cég mindenről gondoskodik helyettünk. El tudjuk közösen dönteni, mikor szeretnénk elindulni ahhoz, hogy biztosan eljussunk a reptérre időben. Ha ez megvan, a transzfer cég munkatársa/autója felvesz minket a megbeszélt helyen (akár otthon is) és időben, és biztosít minden mást, amire az utazáshoz szükségünk lehet.

Előnye a reptéri transzfernek, hogy kényelmes, úgynevezett „háztól házig” szolgáltatás, tehát a célállomásra visz minket egyből. Emellett kényelmes, mert nem kell semmivel foglalkozni az úton, nincs átszállás, hanem csak a pihenésre, utazásra tudunk koncentrálni.

Ha többen utazunk, akkor kedvezményeket is kaphatunk. Mivel a cégnek nem jár jelentős plusz költséggel, ha nem egy utast kell vinni, így ha hárman vagyunk, kevesebb lesz az utazás ára. Ezt úgy is meg lehet oldani, hogy akár idegennek is hajlandók vagyunk együtt utazni. Ezt általában a transzfer cég leszervezi helyettünk, így nem is kell vele foglalkoznunk.

Árban is felveszi tehát a versenyt a további lehetőségekkel a transzfer szolgáltatás, akár egy személyes utazás esetén is. Nem kell átszállni, több jegyez megvásárolni, a fővárosban utazni (taxizni pl.), hanem egyből otthonról a repülőtérre juthatunk el.