Miért jó a lemez Gerard tető?

Amíg nem volt más alternatíva, addig a legtöbb építkezés során a hagyományos tetőket használták. Mára azonban méltó kihívója akad a cserepes fedéseknek, amely nem más, mint a Gerard lemez tető. Ez az új tető rengeteg előnnyel rendelkezik a hagyományos tetőkhöz képest, ezeket fogjuk cikkünkben szemügyre venni.

Korábban a lemez tetőknek az volt a legnagyobb hátránya, hogy esztétikailag nem számítottak a legszebb megoldásnak. A Gerard tetőknél azonban ez a probléma már nem áll fenn, mivel többféle színben és kialakításban is megvásárolhatók, melynek következtében minden házhoz meg lehet találni a tökéletes tetőt.

Egy másik előnye a Gerard lemez tetőknek a minőségük. Nem kell rozsdásodástól félni, valamint a jellemző hibáktól, melyek hagyományos lemez fedésnél előfordulnak, mivel ezeket egyedi megoldásokkal küszöböli ki a Gerard lemez tető. Ilyen megoldás a védő festés, valamint a réteges felépítés, és a kiváló minőségű burkolat, melynek köszönhetően a Gerad lemez tető több tíz év múlva is kifogástalan állapotban lesz.

Mindezek mellett a lemez tetőkre általában jellemző előnyök szintén megjelennek a Gerard tetők esetén is, melyek többek között: a könnyű súly; az erős, ellenálló felhasznált anyagok; energiatakarékosság; valamint a kedvező környezetvédelmi tulajdonságok.