Miért csináljunk saját webshopot

miért csináljunk saját webshopotManapság már több lehetőségünk van interneten keresztül árulni: meglévő céggel társulhatunk, ahol tudunk árusítani, vagy saját webáruház készítése. Cikkünkben a saját webáruház előnyeit fogjuk bemutatni, hogy miért is éri meg minél hamarabb beruháznunk egyre.

Nagyobb önállóság

Az ilyen általános oldalakon történő árusításkor nem tudjuk annyira személyre szabni webshopunkat, mint szeretnénk.

Minőségi dizájn

Saját webshopunkat olyanra alakítjuk, amilyenre akarjunk, nem vagyunk feltételekhez kötve. Az egyéni dizájnnak nagy szerepe lehet abban, hogy vásárlóink emlékezzenek ránk és visszajárjanak boltunkba vásárolni, vagy ismerősöknek, barátoknak ajánljanak minket.

Hírlevél

Saját webáruházunkban könnyű kialakítani és fenntartani egy hírlevelet, amire ha feliratkoznak a termékeink iránt érdeklődők, emailt kapnak tőlünk újdonságokról, akciókról.

Keresőoptimalizálás

Amennyiben saját webshopunk van, tudjuk optimalizálni, hogy Google kereséskor minél előrébb szerepeljen. Tudunk kulcsszavakat állítani, leírásokon javítani és akár minden egyes oldalt optimalizálni, amik elősegítik, hogy egy egyszerű Google kereséssel minél több potenciális vásárlóhoz jusson el vállalkozásunk.